Säästä tilaa uudenvuoden aikana OTTOn uusilla ratkaisuilla

  11.12.2018

OTTO Engineering näkee uudenvuoden aikana tilaa säästävän valikoiman vaihtoehtoja yhdeksi suosituimmista kytkimistä.

Uudet LP3S- ja LP3S-V-kytkimet ovat LP3-kytkimen lyhyempiä versioita ja tarjoavat houkuttelevan, valaistun asennonilmaisun ympäristöissä, joissa luotettavuus ja tila ovat tärkeitä.

LP3 on aina tarjonnut täsmällisiä pikakäynnistystapoja, jotka toimivat tasaisesti laajalla lämpötila-alueella.
Nämä uudet kytkimet ovat noin 5/8 "lyhyempiä paneelin taakse, ja ne tarjoavat suurimman osan suosituimmista LED-valaistusta painikkeesta.

Niiden käyttöönotto tarjoaa uuden ratkaisun suunnittelijoille, jotka haluavat säästää tilaa ja varmistavat erittäin näkyvän paikan ilmaisun, jos se todella koskee, varsinkin kun turvallisuus ja luotettavuus ovat tärkeitä.
LP3S

LP3S on suunniteltu käytettäväksi kahvoissa ja muissa sovelluksissa, joissa tila on tiukka - merenkulun sovelluksissa, teollisuuden valvonnassa ja vaativissa kaupallisissa sovelluksissa.
Tämä uusi kytkin tarjoaa kuusi värivalikoimaa LED-valaistukseen - punainen, vihreä, keltainen, sininen, syvä vihreä ja valkoinen - korkea- tai kupuma-tyyppisten painikkeiden valinta, IP68S- ja IP69K-standardien vesitiiviin tiivistysvaihtoehto sekä logiikkatasoinen vaihtoehto .
LP3S-V

LP3S-V on ihanteellinen käytettäväksi, jos tarvitaan turva-kytkin, joka tarjoaa vandal-kestävän ratkaisun meri-, maantie-, teollisuus- ja paneeliin.
Se on lyhyempi LP-V-vandaalin vakiomallin takana oleva versio, joka tarjoaa samat kotelotyypit, piirin arvot ja painotyypit. Se on loistava valinta, kun tilaa on rajoitetusti.
Tämä kestävä kytkin tarjoaa tasaiset ja kupuiset toimilaitteen kehyksen muotoiset, erilaiset napityypit sekä sekä alumiini- että ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelot. Kuten sen sisar kytkee LP3S: n, se voidaan toimittaa vesitiiviillä tiivisteasetuksilla IP68S: lle ja IP69K: lle, logiikkatasolle ja LED-värivalinnoille.
Se on kosketettavaa palautetta, ja kuten muutkin LP3: t, suljetuissa malleissa oleva kosketusalue on suojattu pitkäkestoisella silikonikotelolla, joka suojaa kontaminaatiota vastaan.

Nämä ovat tervetulleita lisäyksiä LP3: een, joka on ollut luotettava hetkellinen toimintakytkinratkaisu meri-, lääketieteellisiin ja muihin kaupallisiin sovelluksiin.
Momentary toiminta-kytkimet pysyvät vain aktiivisina, kunhan ne aktivoidaan soveltamalla voimia - ja palaavat normaaliin kun tämä voima poistetaan.

Kuten kaikissa Nexus-tuotteissa, kaikissa LP3-puhelimissa se voidaan varustaa standardin mukaisilla kiinnitystyyleillä ja sähköisillä luokituksilla tai voit ottaa yhteyttä meihin mukautetun mallin määrittämiseen.